De Club​

opgericht in 1964

Nieuwsbrief

* verplichte velden

Mulo is een relatief kleine vereniging die sinds de oprichting op 1 januari 1964 wekelijks jong en oud de mogelijkheid biedt om te genieten van de honkbalsport. Al 60 jaar staat de verenging garant voor een gezellige sfeer waarbinnen zowel recreatief als competitief wordt gehonkbald.

Op onze accommodatie aan de Rivierensingel in Helmond (Brouwhuis) wordt wekelijks door jong en oud gehonkbald. Gezelligheid en sportiviteit staat daarbij centraal.

De jongste honkballers kunnen in het Beeballteam op een speelse manier kennis maken met honkbal. De kinderen vanaf 12 tot en met 15 jaar spelen in het aspiranten van de vereniging. Dit team speelt de wedstrijden op het hoofdveld. Daarnaast heeft Mulo op dit moment twee seniorenteams. Het tweede team speelt in de derde klasse. Het eerste herenteam speelt in de landelijke tweede klasse. Naast gezelligheid is er binnen de seniorenteams ook oog voor sportieve prestaties. Naast de jeugd- en seniorenteams heeft Mulo een recreantenteam. De recreanten spelen op recreatief niveau softbal.

Indien u graag kennis wil maken met honkbal en de vereniging bent u uiteraard van harte welkom. U kunt in dat geval contact opnemen met de trainer van het betreffende team of met een van de leden van het bestuur.

Missie

De jeugd op een leuke en speelse wijze kennis laten maken met de honk-en softbalsport

Visie

Waar het bij de jeugd nog vooral om het speelse gaat is de visie bij de hogere teams om zo goed mogelijk te presteren, maar plezier blijft belangrijk.

waardes

  • Sportiviteit
  • Plezier
  • Gezelligheid