Sponsoring

Het honk- en softbal in Nederland geniet de laatste jaren steeds meer bekendheid. De successen van het Nederlands honkbalteam op de afgelopen wereldkampioenschappen zullen u waarschijnlijk niet zijn ontgaan. Mulo biedt haar leden al sinds 1964 de gelegenheid om deze bijzondere sport te beoefenen en kenmerkt zich door het sociale klimaat dat binnen de vereniging heerst. Daarbij is uitdrukkelijk oog voor de jeugd. Mulo heeft hechte contacten met de stichting JIBB (jeugd in beweging brengen) en probeert door het verzorgen van trainingen en lessen aan jonge kinderen op maatschappelijk vlak een steentje bij te dragen. Niet zonder reden is Mulo recentelijk uitgeroepen tot meest sociale club van Helmond.

Daarnaast heeft Mulo grote sportieve ambities. Het eerste herenteam speelt momenteel op landelijk niveau in de vierde klasse en net als de voorgaande jaren wordt er gestreden voor het kampioenschap en promotie naar de derde klasse.

Voor een blijvende ontwikkeling van de vereniging op zowel sportief als maatschappelijk vlak is geld onontbeerlijk.

Verschillende bedrijven uit de regio leveren jaarlijks een financiële bijdrage aan de activiteiten van Mulo. Indien u ook interesse hebt in sponsoring van de vereniging kunt u contact opnemen met de voorzitter. Hij informeert u graag over de verschillende mogelijkheden.