U21-1

Kinderen in de leeftijd tot en met 21 jaar spelen in het U21 team van Mulo. Waar de U15 al heeft leren slaan op een pitcher en het stelen van honken gata de U21 verder. De spelers zullen ook meer tactisch inzicht gaan ontwikkelen om helemaal klaar gestoomd te worden voor de senioren competities. De afstanden zijn weer wat groter en het slaan van een homerun is weer wat kleiner, iets wat met de opbouw van meer kracht uiteindelijk toch weer in zicht zal komen. Uiteraard is het ook hier niet noodzakelijk dat je eerder hebt gespeeld. Ook kinderen die niet eerder hebben gehonkbald zijn van harte welkom om bij Mulo te komen spelen. De trainers van de U21 laten uw kind graag kennis maken met de sport en zorgen er voor dat de kinderen op een leuke manier de basistechnieken van het honkbal onder de knie krijgen.

Wekelijks traint het team op maandag en woensdag van 19.00 uur tot 20:30 uur op het hoofdveld . Tijdens het seizoen worden de wedstrijden gespeeld op het Hoofdveld en vinden normaal gesproken plaats vroeg op zaterdagmiddag.

Ons U21 team is nog op zoek naar jongens of meiden die het ook leuk vinden om de stoere sport honkbal te spelen. Als je graag een keer mee wilt trainen ben je van harte welkom. Je kunt je dan op het veld melden bij een van de trainers. Je kunt ook vooraf informatie opvragen door een e-mail te sturen, of het contactformulier in te vullen .

Trainer: Tony, Rene & Tim