U12-1

Kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar spelen in het U12 team van Mulo. Daar waar de Beeballers nog een vereenvoudigde spelvariant spelen om kennis te maken met de sport, spelen de Pupillen met een echte pitcher en catcher. De Pupillen nemen ook deel aan de competitie. Uiteraard is het niet noodzakelijk dat je eerst Beeball hebt gespeeld. Ook kinderen die niet eerder hebben gehonkbald zijn van harte welkom om bij Mulo te komen spelen. De trainers van de Pupillen laten uw kind graag kennis maken met de sport en zorgen er voor dat de kinderen op een leuke, speelse wijze de basistechnieken van het honkbal onder de knie krijgen.

Wekelijks traint het team op woensdag van 18.30 uur tot 19:30uur.
Tijdens het seizoen worden de wedstrijden gespeeld op het Softbalveld of Jeugdveld en vinden normaal gesproken plaats op zaterdag.

Ons pupillenteam is nog op zoek naar jongens en meisjes die het ook leuk vinden om de stoere sport honkbal te spelen. Als je graag een keer mee wilt trainen ben je van harte welkom. Je kunt je dan op het veld melden bij een van de trainers. Je kunt ook vooraf informatie opvragen door een e-mail te sturen naar de vereniging .

Trainer/Coach: Daan, Bartho en Willem